neljapäev, 25. aprill 2024

Eksperiment - kaks trenni päevas ja kõrgendatud valmisolek

 Kuna imekaunis suvi, mis vaimusilmas väreleb Emajõe-äärse Käopesa jõelainete virvetena, kus päike sädeleb läbi vana paju võimsate okste -




on tulemas sama kindlalt, nagu tuludeklaratsiooni või majandusaasta aruande esitamise tähtpäev, otsustasin kaks korda päevas trenni teha. 

Kas just spordiklubisse jõuab, aga niimoodi mõnustalt kulgedes, igapäevaselt olukorda hinnates ja kõrgendatud valmisolekus olles, ma püüan. 

Kõrgendatud valmisoleku all mõtlen pidevat valmisolekut trenni minna. See tähendab näiteks, et hommikuti esimese asjana peale kohvi, tuleb pakkida trennikott. Siis panna mõttes paika päevaplaan. Kui palju trenni ja terviseedendust sellel päeval kavasse saab panna. 

Näiteks neljapäeviti - tšahh, kohe RoccaAlMare Fitnessi. Kui suudan, võtan pilatese, kui ei tšillin jõusaalis tunnikese. Ja siis igal juhul - pool tundi mullivannis ja vähemalt kolm korda edasi-tagasi ujumist. Õhtul 20.00, lihtsalt astun läbi lõõgastavast bodybalancest Mustamäe MyFitnessis. 

Palverännakule Santiago de Compostelasse minekuks ma veel võimeline ei ole, kuigi lugesin äärmiselt inspireerivat raamatut "Ehtsa elu maik" Maarja Paesalult, kus selle rännutee vaatepildid selgelt sõnadega esile maaliti. Ehk siis võtan järgmist kahte kuud, mis mind puhkusest lahutab, kui palverännakut. Kulgen mõnusalt, aja pärast ei muretse, keskendun spordiklubile ja hingeilule. Ja spaadele ja beauty protseduuridele. See on minu palverännak.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar